KockaKobak_2013_01 - Regisztráció, nevezés

mail
   
  Hírlevél 2024. máj. 02  
 
 

Kedves Látogató,


Megkezdődött a KockaKobak Matematikaverseny nevezési időszaka.

 

Nevezési határidő:     2013. október 26. (szombat)

A verseny időpontja: 2013. november 18. (hétfő)  14.00  

Nevezési díj:   1000 Ft


Az alábbiakban röviden összefoglaljuk a tudnivalókat.

A részletes leírás megtalálható honlapunkon.


Regisztráció
:

1) Azon kedves felhasználóink, akik már rendelkeznek regisztrációval oldalunkon, az általuk választott felhasználónévvel és jelszóval továbbra is be tudnak lépni. Ha már regisztrált, de elfelejtette felhasználónevét/jelszavát, kérjük kattintson a bal oldali menü "Bejelentkezés" ablakában található megfelelő linkre.
2) Új regisztrációhoz kérjük kattintson a honlap jobb oldali menüjében található "Regisztráció" feliratú gombra, és töltse ki a megjelenő űrlapot a megfelelő adatokkal.


Nevezés
:

1) A bal oldali menü alján található "Bejelentkezés" ablakban adja meg belépési adatait, majd kattintson a "Bejelentkezés" gombra.
2) A jobb oldali menüben ezután elérhetővé válik a "Nevezés" feliratú menüpont, amire kattintva elérheti a nevezési felületet.
3) A nevezési időszak lezárásáig lehetősége van új versenyző(k) felvitelére, adataik módosítására, esetlegesen törlésükre.
4) A nevezési időszak lezárása után további módosításra közvetlenül nincs lehetősége, esetleges problémáival keressen bennünket elérhetőségeink bármelyikén.



Tisztelettel:

Hervay Krisztina
matematikus, főszervező

 
--
  www.kockakobak.hu | Contactmessage  
--