KockaKobak_2013_02 - Nevezés emlékeztető

mail
   
  Hírlevél 2024. máj. 02  
 
 

Kedves Látogató,


Szeretnénk felhívni figyelmét arra, hogy a KockaKobak Matematikaverseny nevezési időszaka négy nap múlva, október 26-án szombaton fejeződik be.

Amennyiben vannak olyan érdeklődő, versenyezni szerető diákjaik, akiket még nem neveztek a honlapunkon, tájékoztassák őket a lehetőségről.

Kérjük, hogy hívja fel kollégái figyelmét is a versenyünkre. Iskolánként 10 fő feletti nevezésszám esetén a nevezési díjból 10 % engedményt adunk.

Amennyiben kérdése merül fel, vagy nehézségbe ütközik a nevezés folyamán, keressen bennünket elérhetőségeink bármelyikén.

Az alábbiakban röviden összefoglaljuk a regisztráció és a nevezés folyamatát.
A részletes leírás megtalálható honlapunkon.


Regisztráció
:

1) Azon kedves felhasználóink, akik már rendelkeznek regisztrációval oldalunkon, az általuk választott felhasználónévvel és jelszóval továbbra is be tudnak lépni. Ha már regisztrált, de elfelejtette felhasználónevét/jelszavát, kérjük kattintson a bal oldali menü "Bejelentkezés" ablakában található megfelelő linkre.
2) Új regisztrációhoz kérjük kattintson a honlap jobb oldali menüjében található "Regisztráció" feliratú gombra, és töltse ki a megjelenő űrlapot a megfelelő adatokkal.


Nevezés
:

1) A bal oldali menü alján található "Bejelentkezés" ablakban adja meg belépési adatait, majd kattintson a "Bejelentkezés" gombra.
2) A jobb oldali menüben ezután elérhetővé válik a "Nevezés" feliratú menüpont, amire kattintva elérheti a nevezési felületet.
3) A nevezési időszak lezárásáig lehetősége van új versenyző(k) felvitelére, adataik módosítására, esetlegesen törlésükre.
4) A nevezési időszak lezárása után további módosításra közvetlenül nincs lehetősége, esetleges problémáival keressen bennünket elérhetőségeink bármelyikén.


Fizetés:

A nevezési határidő lejárta után az Ön e-mail címére elektronikus díjbekérő számlát küldünk a nevezési díjakról a kedvezmények figyelembevételével.
Az azon szereplő összeget
az e-mail beérkezése után három munkanapon belül kérjük a megadott számlaszámra utalni.



Tisztelettel:

Hervay Krisztina
matematikus, főszervező

 
--
  www.kockakobak.hu | Contactmessage  
--